Historia de l’U.E.S

Us penjo el que podriem dir, la recopilació d’ informació més actual sobre l’UES trobada als arxius del club durant el curs escolar (2004-05). Va ser escrita quan tenia uns 17 anys  i per tant en molts casos la lectura te un to naif , errades ortogràfiques i algun que altre mancança d’interpretació històrica. Si més no espero que serveixi per fer-nos millors coneixedors del passat del nostre club. Tal com dic a l’introducció la pretensió en aquell temps no era la d’agradar a ningú ni cap interés personal que no fos més que el de coneixer millor els entramats històrics que s’havien viscut al nostre club. La informació a l’abast és molt variada; des de  la fundació dela FCR, la importància de personatges com el francès Michel Reynard, el  Bisbal, etc, les relacions amb els altres  clubs i FER, la construcció dels diferents camps, l’ evolució del poble des de els 5.000  habitants dels 1920 fins ara i la seva relació amb l’UES, els quasi 50 anys dels veterans, els títols , i el treball fins que vem ser campions de lliga DH el 2004-05 .

Si alguna cosa se’n pot extreure clarament que pugui relacionar-se en el moment actual és que, sempre, un club, associació, grup o el que us passi pel cap que puguin formar un grup de persones, és el resultat de la feina, l’esperit, l’esforç i el treball de cadascun dels que han participat i cregut en el projecte, sumant, tots ells, el seu petit gra de sorra.Aquí va el meu.

Ferro Sant Boi!

Hisòtia U.E.S. ( Treball de Recerca Adria GM )

Adrià Garcia i Mateu, número de soci 360

Actualització 29/11: Me rellegit per sobre el pdf i a part del valor documental i de revisió d’archius antics, estaria bé reescriure amb un to més seriós i organitzat el document. Així que si algu de vosaltres hi té traça i temps, tots nosaltres i la visió històrica del club hi estarà agraït. Salutacions

0 Respostes to “Historia de l’U.E.S”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari




Ferro Sant Boi!

Missió

Desenvolupar la pràctica del rugbi buscant l’excel·lència, tant esportiva com humana i social, en un club català que vol ser avantguarda al seu país i projectar-se a l’exterior.

Per cualsevol dubte o proposta
ferroiseny@gmail.com